Priskomiteen
Priskomiteen
Mikael Koch
Mikael Koch

Mikael Koch er direktør for Træinformation. Han er uddannet arkitekt, og har mange års tegnestueerfaring. Mikael Koch har en bred baggrund fra arkitektfaget med mange års ledelseserfaring, og så er han specialist i bæredygtighed.

E-mail: [email protected]
Tlf. +45 40 98 12 22

Anders Brix
Anders Brix

Anders Brix er professor ved Institut for design og kommunikation på Kunstakademiets Arkitektskole. Hovedvægten ligger på innovativt og æstetisk krævende opgaver inden for industriel design, møbelformgivning og by- og landskabsinventar. Anders Brix er medlem af Kunstnersamfundet, æstetisk rådgiver for Vejdirektoratet og flere virksomheder og beklæder adskillige tillidsposter, bl.a. som medlem af Designrådet og bestyrelsesmedlem i virksomheden Modulex A/S.

E-mail: [email protected]
Tlf. +45 32 68 63 57

Anna Maria Indrio
Anna Maria Indrio

Anna Maria Indrio er arkitekt og partner i NORRØN. Anne Maria Indrio har modtaget en lang række danske og internationale priser for sit arbejde med arkitektur og bygningskunst. Hun bestrider flere tillidsposter som medlem i ministerielle udvalg, som medlem af Theophillus Hansens legatbestyrelse og som censor ved afgange på Kunstakademiet i København og Arkitektskolen i Aarhus.

E-mail: [email protected]
Tlf. +45 20 29 19 90

Søren Nielsen
Søren Nielsen

Søren Nielsen er arkitekt MAA og partner hos Vandkunsten. Søren Nielsen har stor erfaring med idéudvikling, projektudvikling, projekteringsledelse, kommunikation og brugerinddragelse. Han varetager størstedelen af tegnestuens udviklingsarbejde i forhold til teknologi og bæredygtighed, og står som garant for en holistisk tilgang til miljø, social- og økonomisk bæredygtighed i alle faser.

E-mail: [email protected]
Tlf.: +45 60 40 27 57

Nicolai Richter-Friis
Nicolai Richter-Friis

Nicolai Richter-Friis er arkitekt MAA og partner hos Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Han er en erfaren arkitekt, der har været en del af tegnestuens anerkendte arbejder; fra de nyligt opførte projekter Kalvebod Fælled Skole og Kannikegården til større bygningsværker som Skuespilhuset og Tietgenkollegiet. Nicolai har fra 2008 været tilknyttet som censor på Kunstakademiets Arkitektskole.

E-mail: [email protected]
Tlf.: +45 33 91 07 17

Søren Rasmussen
Søren Rasmussen

Arkitekt MAA Søren Rasmussen er indehaver af tegnestuen ONV Arkitekter – en ambitiøs tegnestue med vægt på enkelhed, klarhed og ikke mindst på at “få mere ud af mindre”. Søren Rasmussen stiftede ONV Arkitekter i 2000 og har siden været drevet af passion for arkitektur og ikke mindst stor empati for de mennesker, der skal bo i arkitekturen. Det har resulteret i modulløsninger til socialt boligbyggeri, der giver velfungerende og æstetiske boliger til en lav pris.

E-mail: [email protected]
Tlf. +45 3296 0461