Træprisen 2012
Træprisen 2012

KHR arkitekter løb med prisen
Det var blandt andet KHRs stærke princip om at afsøge arkitekturens grænser med klassiske materialer, der gav dem Træprisen 2012, og som det giver sig udtryk i en lang række byggerier som Ørestad skole, Atuarfik – Hans Lynges skole i Nuuk, B&Os hovedsæde, Grønlands Naturinstitut, Fiberline, Forum Horsens og mange flere.

KHR arkitekter har igennem mange år fastholdt et højt arkitektonisk niveau og skabt arkitektur med karakter og kvalitet. De afsøger arkitekturens grænser og er ikke bange for at tage nye metoder og materialer i brug. Det er arkitektur med et klart nordisk fundament med et enkelt og klart formsprog, hvor mennesket, stedet og funktionen er i fokus.

Man får ikke Træprisen for at have brugt meget træ, men fordi man er en god arkitekt og i praksis har anvendt træ på en helt overbevisende måde, og det har KHR gennem en lang produktion.

Træprisen blev tildelt KHR arkitekter blandt tre nominerede arkitektvirksomheder. De øvrige nominerede var CUBO Arkitekter og Entasis, se de nominerede arkitektvirksomheder her.

Træprisen 2012 blev uddelt den 1. november 2012 i Mogens Dahl Koncertsal, se billeder fra uddelingen her.

Flere KHR projekter kan ses på siden for KHRs nominering til Træprisen.

KHR arkitekter
KHR arkitekter

Arkitektfirmaet Krohn og Hartvig Rasmussen er grundlagt i 1946. Partnerkredsen er skiftet flere gange. De nuværende partnere er: Anja Rolvung, Henrik Danielsen, Jacob Brøndsted, Mikkel Beedholm og Jan Søndergaard.

Læs hele portrættet