Lundgaard & Tranberg arkitektfirma A/S
Lundgaard & Tranberg arkitektfirma A/S

Lundgaard & Tranberg Arkitekter blev grundlagt i 1983 af Boje Lundgaard og Lene Tranberg. Lundgaard døde i 2004, hvorefter Lene Tranberg førte tegnestuen videre. Lundgaard & Tranberg Arkitekter beskæftiger sig med udvikling og realisering af projekter indenfor arkitektur, by- og landskabsplanlægning samt produktdesign.

Gennem deltagelse i konkurrencer og realisering af byggerier indenfor en bred vifte af opgavetyper har tegnestuen i mere end 20 år positioneret sig som en af Danmarks mest anerkendte og prisvindende arkitektvirksomheder.

Tegnestuen har desuden løbende medvirket til forskningsprojekter og forsøgsbyggeri i samarbejde med førende videnscentre, blandt andet om proces- og produktudvikling i byggesektoren og om bæredygtigt boligbyggeri.

Lundgaard & Tranberg Arkitekter er kendt for sin nyskabende, originale arkitektur, og for evnen til samarbejde og ledelse i forbindelse med realisering af byggeri. Tegnestuens arbejder har vundet adskillige nationale og internationale priser, og er publiceret i bøger og førende fagtidsskrifter verden over.